Om os

Av-online.dk er en del af Autohuset Vestergaard A/S

 

Autohuset Vestergaard tager vi ansvar for at give vores kunder en god og behagelig oplevelse.

Vi hjælper med at løse hverdagens udfordringer, hvad enten du har brug for en bil eller reparation/service. Siden de første bilhuse med Vestergaard på facaden så dagens lys, har dette været vores eksistensgrundlag og det er med stolthed og omsorg at vi gør os umage for, at finde den bedste løsning med afsæt i dine behov.

Det hele startede i 1983. Her overtog Hans Vestergaard, med sin forretningspartner Pagh Sørensen, forhandlingerne af Volvo person -og lastvogne i Vejle og Fredericia. Efter 8 års samarbejde skilles de, og Pagh Sørensen udtræder af virksomheden i 1991. Hans Vestergaard, og en større medarbejdergruppe der indtræder som aktionærer, fortsætter herefter arbejdet, og visionen begynder at forme sig i horisonten. Det er vision om at opnå en førende position i Danmark som leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed.

For at finde de bedste løsninger og skabe en tættere relation til kunderne, fortsætter Hans Vestergaard med at ekspandere. Ved årtusindeskiftet er vi allerede godt repræsenteret i Jylland og vælger derfor at etablere sig på Fyn. Autohuset Vestergaard åbner i mellemtiden flere bilhuse i Jylland og på Fyn og i 2014 åbner det første bilhus på Sjælland.

Det at købe en ny bil, kan for mange være forbundet med en stor oplevelse. Med stor passion for det vi laver og en høj faglighed, gør vi en ekstraordinær indsats for at imødekomme dine behov, samt give et oprigtigt og positivt bidrag til din oplevelse – det er det vi hos Autohuset Vestergaard forbinder med at være kundeorienterede og troværdige.